TEXTES XACRES CATALÀ, pdf

6.AjnaTRANS-FORMA-ACCIÓ és conjunt de pintures inspirades en els xacres que vaig fer fa més de 12 anys, encara avui és una exposició itinerant que circula. Vaig acompanyar les pintures amb un text..
Vaig fer qquestes pintures a l’oli i els seus textos com a pràctica en el curs on treballem sobre els xacres i les seves qualitats per a la millor expressió d’un mateix, amb Khoukha Jimenez.
Després de rebre nombroses peticions per fer-se amb els textos aquí els público en pdf, per a qui els vulgui descarregar.
Els quadres originals no estan a la venda, si algú vol reproduccions dels quadres en diferents mides posar-vos en contacte. També és possible disposar dels quadres com una exposició en ocasions i llocs especials

Continuo treballant amb els xacres i les ciències energètiques que tant m’ajuden en les sessions individuals i en els cursos, també la meditació és una eina bàsica en el desenvolupament de la meva vida. Properament escric sobre aquesta estructura energètica subtil, base de la nostra identitat.

Deixo els agraïments que al seu dia vaig posar al llibret:
Als meus pares, Jaume i Carme, per la seva bondat i el seu amor incondicional …
A la vida que em dóna l’oportunitat de experimentar-la en tots els seus colors i matisos …
A Khoukha que m’ha acompanyat sàviament en el procés de retrobar-me amb el món de la pintura d’inspiració i la bellesa, i amb qui, per ressonància, vaig destapar, pel sol fet de creure jo en el que sentia, el torrent creatiu de nou ; encara sento i escolto: «fes-te confiança …»
A tots els Éssers que d’una manera o altra m’han encoratjat a seguir en el camí dels meus somnis i els meus anhels més íntims.

                                                                                                                                                                       Miquel Vallès 19.02.17


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *