Meditar ens obre a altres freqüències, sintonitzar altres ones, ens arrela i alhora dóna distància per veure des d’una perspectiva més gran.

L’Art pot ser un mitjà i ens convida a ser actors, construir, expressar, enriquir, donar color, paraula, so i sentit a allò més profund.

El mestratge en la meditació, o saber meditar, ens pot portar tota una vida (o més) d’aprenentatge, pràctica i descobriments, i alhora comprovem que meditar 5 minuts canvia moltes coses.

Hem tingut la experiència amb grups de persones a les quals se’ls proposa un exercici, una idea, i pintar en 15 minuts aquest objectiu o visió, després meditem 5 minuts i continuem: l’obra fa un gir sorprenent, sortim d’una quadrícula (en la qual estàvem de forma inconscient, automàtica, condicionada …) a passar cap a una obertura infinita de possibilitats.

Meditar ens permet trobar referències permanents en un món i situacions canviants, ens permet «encaixar» el nostre sistema en un engranatge universal que respon a patrons precisos, on tot roman en el seu lloc en un ordre vibratori perfecte.

Atenció, presència, respiració, obertura, expansió … Traspassar inconscient limitant, apostar, jugar per la Vida.

L’experiència de la Plenitud, sentir la llavor de la plenitud, de la unitat, és obrir la porta a una possibilitat a seguir el camí cap al que som.

Recuperar la coherència vital, seguir el propòsit de vida, transcendir en un cos temporal, bast, en el qual batega l’essència suprema.

La Meditació del Temps Present ens dóna el mètode, pràctic, potent, concret en el qual podem evolucionar més i més …

El Mindfulness o presència plena ens proporciona una actitud i ens recorda la capacitat d’estar presents, atents.

La Energètica, les Ciències Energètiques ens ajuden a comprendre el vincle amb el subtil, interactuar en i amb ell, centres, cossos, energies, forces, etc… Donar nom, ordre i sentit a totes les nostres percepcions. Viure’ns conscients de les correspondències universals.

L’Art conscient ens obre a l’Art de viure; ens anima a crear i actuar, a fer de la nostra vida una obra d’art en harmonia amb el Tot. Crear en un llenç  blanc, descobrir un estil, un traç únic que ens pertany i desenvolupar-lo en confiança com una analogia amb el llenç de la vida on recorrem i vivim els nostres dissenys…

La pràctica de la meditació ens connecta, permet reconèixer el pas del camí en què ens trobem, sincronitzar-nos en  l’instant del que és. Poder mirar i mirar-nos des del Ser ens permet relativitzar, establir prioritats reals entre tot allò que podem donar i rebre, romandre a la realitat d’una vida que, encara que curta, limitada, condicionada, amb totes les nostres imperfeccions, ens permet experimentar i donar sentit a la gran obra de creació en què estem, essent actors i amb  la possibilitat de donar a «l’esperit» que ens anima el lloc que li correspon.

05.06.2017                                                                                                                                                            Miquel Vallès

Om Art

Categorías: Notícies

0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *