Ofrenant el Cor

En el contexte de la creativitat, la Pintura de l’Ànima ens acompanya a crear a la Gran Creació sentint la unitat amb l’origen, amb el tot. Essent part viva i conscient d’aquesta.
Fem servir claus per obrir-nos a les grans ones Universals, sortint de l’atracció de la densitat, i tot i així, ben ancorats a la Terra; gràcies a ella materialitzem l’obra.
Crear ens permet revelar, descobrir el regal, i expressar des de la pròpia identitat -des del propi estil -, un moment i d’una manera única un instant de llum, una emoció que ens transcendeix i ens obre a la grandesa.

Captem parcel·les de Déu, la Gran Creació, la gran obra d’Art, i passaran a través nostre conscientment per aparèixer en codi humà creatiu de llum, color i consciència que nodrirà la consciència col·lectiva, arribant al gran tot de nou en aquest flux consciencialitzat.

La nostra intenció i decisió seran bàsiques per començar, avançar i guanyar la lluita amb les inèrcies inconscients pròpies i col·lectives.
Després de la batalla, apareix un nou espai possible, en una petita obra d’art que s’expressa en si mateixa la nostra veritat i una part real del tot.
Crear a la Gran Creació és un repte per a l’ésser humà, un camí a seguir on cessen les recerques i les metes, cada pas és una revelació, una nova porta que traspassar, una nova veritat dins d’aquest ordre infinit.

La Pintura de l’Ànima és un procés creatiu, en una analogia evident amb la vida, que ens acompanya a descobrir la Gran Creació.

Miquel Vallès 26.08.16


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *