galeria-sacro1

En el camí de la Pintura de l’Ànima i la creativitat conscient, la bellesa és un aliat fidel que ens mostra el camí.

Potser de vegades no sapiguem què pintar, per on començar, com desenvolupar l’encàrrec … el desenvolupament d’aquesta primera línia en el paper, aquesta taca de color, aquest buit són el primer pas perquè es doni la màgia; obrint la nostra mirada al retrobament conscient amb la bellesa som conduïts a la gran obra i transcendim a l’artista. Així és, aquesta mateixa bellesa a qui ens confiem és el fil conductor cap a aquesta màgia Universal que expressa la Veritat més enllà de la raó.

Pintar esdevé goig … i aquest simple camí de recerca, trobada i constatació de la forma, l’harmonia, l’equilibri en la bellesa ens obre les portes a la grandesa que ens pertany i a la qual pertanyem.

Mentre la raó inquieta ens mostra les limitacions, el lliurament i posició de consciència apropiada ens permet traspassar la dualitat, la separació, les creences limitants, connectar amb el Ser i sentir la unitat amb els altres éssers, en la humilitat i en la grandesa de ser co-creador amb l’ordre universal. La nostra clara intenció de recerca i trobada amb la bellesa, ens condueixen amablement a la percepció d’aquesta realitat.
Bellesa, veritat, unitat es donen la mà i obren la porta a la nostra expressió profunda de forma creativa, i la nostra obra, senzillament, apareix i ens mostra el camí. Més enllà de la nostra tècnica, dels materials, del suport que utilitzem o l’estil, la nostra obra «respirarà» i transmetrà xiuxiueigs a l’ànima.

  Miquel Vallès 21.07.2016


0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *